понеділок, 22 квітня 2013 р.

Форми обличь, як визначити форму свого обличчя. Як зробити правильну корекцію обличчя з допомогою макіяжу.

Для того щоб визначити свій тип обличчя необхідно зібрати волосся назад, щоб не загороджували риси. Потім підійдіть до дзеркала і обведіть фломастером відображення в дзеркалі. Одержаний контур і буде формою Вашого обличчя.

Кругле
 - По ширині і довжині практично однакове, лоб широкий, щічки круглі, лінія підборіддя округла і м'яка.

Завданням корекції стає «подовження» і візуальне зменшення обсягу щік.

Корекція: наносимо бронзер (пудру), який буде на 1-2 відтінки темніше природного кольору шкіри, на бічні поверхні. а рум'яна наносимо у формі трикутника витягнутого до куточків рота.

Квадратне
 - При такому типі  чоло, вилиці і нижня щелепа мають однакову ширину. Обриси прямі і різкі. Особливо різко виражені кути нижньої, досить важкою щелепи.

Завдання корекції: «полегшення» нижньої частини обличчя, згладжування незграбних форм і візуальне звуження

Корекція: «пом'якшимо» прямокутні обриси чола і нижньої щелепи. Наносимо бронзер на вилиці у формі трикутника, витягнутого до скронь.

Прямокутне
 - Дуже схоже на квадратне, тільки трохи вище по вертикалі, але незграбна щелепу властива і цьому типу. Особа даного типу часто буває з порушеними пропорціями, наприклад, високим чолом чи подовженим підборіддям.

Основна мета корекції в цьому випадку - візуальне розширення обличчя за допомогою висветленія бічних поверхонь Для цього затемните ними підборіддя і верхню частину лоба, нанесіть рум'яна у формі розтушувати овалів.

Трикутне
 - Широка верхня частина обличчя (лоб і вилиці) і гостре підборіддя, характерні риси цього типу.

Мета корекції в даному випадку полягає зрівноважуванні верхньї широкої частини обличчя з більш вузькою нижньої. Для цього потрібно затемнити скроневу область лоба і лобові бугри, а потім гостре підборіддя.

Основні рум'яна слід наносити трохи вище вилиць на виступаючу частину у формі ромба.

Трапецевидне 
 - У цьому типі на відміну від трикутного особи переважає широка щелепу і важкий підборіддя, але лоб при цьому вузький.

Тут головним завданням корекції є зорове зменшення обсягу нижньої частини і його розширення в області скронь. Щоб досягти такого ефекту, слід затемнити нижню щелепу.

Основні рум'яна в даному випадку наносяться на вилиці у вигляді прямокутника розтушованого ближче до скронь.

Ромбовидне
 - Сама широка частина такої особи в області вилиць, а в нижній частині (щелепа) і зверху (лоб і віскі) значно вже.

Головним завданням корекції форми обличчя є пом'якшення незграбних обрисів особи. Для цього затемните бічну поверхню скул, а основні рум'яна нанесіть у формі двох пелюсток. Більш темний колір повинен розташовуватися на виступаючої частини скул, а світлі - на підвиличним западині, це допоможе пом'якшити її.

Немає коментарів:

Дописати коментар