понеділок, 22 квітня 2013 р.

Що таке тональний крем, які є види тональних та маскуючих засобів , чим вони відрізняються і як вибрати ідеальний тональний крем для себе.


Все про тональні і маскувальні засоби. Перш ніж розглядати види та особливості таких засобів, поговоримо про те як підібрати свій засіб, адже підбір тонального крему або коректора вимагає того щоб ми враховували декілька факторів:
-Тип шкіри;
-Відтінок шкіри;
-Вік;
-Необхідний ефект (фініш) на обличчі.

Щоб підібрати тональну основу необхідно нанести її на нижню щелепу і продовжити до шиї, адже нам потрібно щоб колір обличчя і шиї не відрізнялися один від одного, якщо відтінок підходить вам на лінії і обличчя і шиї, - можете не сумніватися-це ваш відтінок.

Перед нанесенням тонального засобу на обличчя необхідно нанести зволожуючий крем або праймер. При цьому пам'ятайте, що тональний засіб на водній основі не буде тримаються на кремі, який має масленого основу.

Тепер давайте розповім вам трохи про самих тональні і маскувальні засоби

Флюїди і BB КРЕМА - дуже рідкі по консистенції, найчастіше на водній основі, які маскують близько 10-20% недоліків, лише злегка вирівнюють тон обличчя, мають зволожуючий ефект. Вони найбільше підходять для ідеальної і жирної шкіри.

ОСНОВИ - більш щільні тональні засоби, які маскують близько 40-50% недоліків, вони потребують закріплення пудрою, іноді можуть пропускати жирний блиск тому їх потрібно припудривать.

КРЕМИ-мають у собі більше пудрових частинок, добре якщо мають у собі SPF захист і вітаміни, маскують близько 40-80% недоліків на шкірі.Частіше за все виробник розділяє їх на крем для різних типів шкіри, але загалом майте на увазі, що для жирної шкіри краще брати крем на водній основі, для сухої-на масленій, якщо ваш крем занадто густий або він підсушує вам шкіру ви завжди можете трохи розбавити його зі зволожуючим кремом.

КРЕМ_ПУДРА або МУС-наносяться як крем, а висохши стає пудрою, добре вирівнює тон обличчя, відмінно маскує недоліки, наноситься без основі, надає особі свіжий і здоровий вигляд. якщо шкіра дуже суха то він може підкреслити лущення.

КОМПАКТНА ПУДРА - суха, тверда, нежирна, наноситься як на тон так і без нього, непогано маскує, відмінний варіант в дорозі.

Розсипчасті пудра - нейтралізує блиск, надає шкірі оксамитовий вигляд, виглядає натурально.

КОРЕКТОРИ - мають консистенцію щільного крему, наносяться тільки на зону недоліків і лише злегка розподіляється навколо, відмінно маскують недоліки, бувають різних кольорів.
зелений коректор - нейтралізує червоність, тобто перекриває прищики і почервоніння ні обличчі.

Фіолетовий або рожевий - перекриває жовтизну.

білий - робить деякі зони більш опуклими, тобто використовується як хайлайтер.

світлий жовто-персиковий - використовується для маскування синців під очима.

У даному відео ви знайдете корисну інформацію про тональні креми, коректори, пудри з описом і наведеними прикладами.

Немає коментарів:

Дописати коментар